2013. szeptember 10., kedd

Nyárbúcsúztató egy kis burgundival

Minden nyáron már előre összeszorul a szívem a gondolatra, hogy már csak pár hét, és megjön az ősz. Amikor ez bekövetkezik, le vagyok sújtva, nincs vigasz, nincs menekvés.  Egyetlen egy dolog van, amiben mégis örömömet lelem: itt vannak az új szezon új trendjei. Ebben elmerülhetünk, ötletek meríthetünk, tervezgethetünk, álmodozhatunk, vágyakozhatunk. (Én leginkább egy olyan őszi-téli szezon után, ahol nyugodtan hordhatok miniszoknyát és rövid pulóvert, vékony, de annál elegánsabb kabátokat, selymesen fénylő blúzokat.... Aztán, mint mindig, az ősz sáros, a tél csikorgóan hideg, én pedig farmert veszek fel, mert annak nem árt, ha összefröcskölődik latyakkal, vastag pulóvereket hordok még vastagabb kabátokkal, mert nagyon fázós vagyok, így válok három-négy ruha réteg segítségével teljesen formátlanná.)
A szezon nagy dobása, amely tavaly még divatjamúltnak számított, most teljes pompájában visszatér: ez a burgundi. Nem, nem bordó, hanem burgundi! (Különbség nincs sok, talán annyi, hogy a burgundi a bordóval ellentétben egy kicsit mélyebb, sötétebb, gazdagabb árnyalat, de nem hangzik sokkal kifinomultabban a burgundi, mint a bordó?)
Elegáns, komoly, csak egy igazi nő tudja viselni! Érdemes törtfehérrel, ekrüvel, palackzölddel párosítani, kis mennyiségben pedig vagány összhatást kelthetsz arannyal és feketével.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése