2012. május 8., kedd

Az a halovány pír

Imádom a rózsaszínt, és ezt büszkén vállalom. Hogy miért is? Mert bizonyos végzettség, illetve mondjuk ki, IQ felett ez kissé szokatlan, sőt felettébb gyanús viselkedés.

A rózsaszínű – olykor rózsaszín szőrös – kellékekkel gazdagon felszerelt, körülöttünk élő Barbie-babák mindent megtettek annak érdekében, hogy ez a szín lassacskán szalonképtelenné váljon. Az ilyesmire persze érdemes fittyet hányni, hiszen attól, hogy sok ízléstelen platform cipő van forgalomban, még vannak szuperjó darabok (voilá!); attól, hogy tengernyi béna sárkány, delfin, sellő és nonfi tetkót látni lépten-nyomon, a tetoválás lehet ízléses, sőt művészi. Úgyhogy cicababák ide vagy oda, kár lenne ezt a színt meghagyni a kisbabáknak és Disney-rajongó kislányoknak. Iktassuk be bátran életünkbe (esküvőnkbe!) a rózsaszínt, meg fogja hálálni.

Az ártatlan, éteri halványrózsaszín elegáns oldalát mutatjuk most be. Ugye tudjátok, hogy a rózsa soha-soha nem mehet ki a divatból, és a rózsaszínhez tökéletesen passzol a fehér, a zöld és a barna?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése