2011. október 26., szerda

Légy királylány helyett királynő!

Bordó kollázsunk menyasszonyi ruháját érdemes közelebbről is megcsodálni. Első ránézésre talán habos, romantikus királylányruhának tűnik, vagy mégsem?


Ha alaposabban megnézzük, ez a darab a klasszikus, hercegnős menyasszonyi ruháknál komolyabb, kifinomultabb stílust képvisel. A tűzött, habos organzaruha felsőrésze gyöngyökkel varrt, pánt nélküli, és a különlegessége az, hogy deréktájon az anyaga redőzve fut össze a mell alatti gyöngydíszítésnél, optikailag karcsúsítva a derekat. Az abroncsos szoknya ápol és eltakar: ha picit erősebb a csípőnk, de szép ívű a derekunk, ezt a ruhát nekünk találták ki.

A királylány stílust pedig talán jobb, ha meghagyjuk a kislányoknak – mi bátran legyünk a nagy napon királynők! Viselhetünk persze nagy, abroncsos szoknyát hosszú uszállyal, de figyeljünk oda a részletekre: ha ruhánk domináns, válasszunk hozzá visszafogottan elegáns fejdíszt (csillogó tiara helyett) és frizurát (csillámos, loknis "csodák" helyett), valamint minimalista sminket. Az Audrey Hepburn-ös, erős, fekete tusvonal a legütősebb választás ehhez a megjelenéshez.

Ez a ruha számunkra pontosan azt képviseli, amit a fotózás helyszíne, a New York Palota. Klasszikus eleganciát, luxust, egy nem mindennapi helyet és nem mindennapi eseményt.

Ruha és fátyol: Voilá Szalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése