2011. augusztus 25., csütörtök

Arccal a nap felé

Kisugárzás, életszeretet, vágyakozás a fény felé. Hát nem szépséges szimbólum egy esküvőn? Amilyen szép, olyan szokatlan választás egy mennyegző fő díszítőeleméül a napraforgót választani. Nem drága virág, de hiba az egészen közönséges fajtákhoz sorolni. Nézzétek meg csak képeink legalsó sorát, milyen remekül helyt áll elegáns asztalteríték virágdekorációjaként is!

Egy kedves virág a vőlegény zakójára tűzve, koszorú napraforgóból unokahugunk hajába, napraforgó marcipánsor az ötemeletes szupertortán, és még a sárga rózsa és egy darab névre szóló (!) citrom is jól áll ennek a virágnak!

A legjobban azért természetes, rusztikus miliőbe illik. Erős, élénksárga színe maga a vidámság és életigenlés, szirmai mintha csak a Nap sugarai volnának. Szőke és barna menyasszonyok kezében egyaránt pompásan mutat a fehér ruha kiegészítéseként, külföldön pedig egyre nagyobb trend élénk színű cipőt húzni a fehér menyasszonyi ruhához. Összeállításunkban egy másik divatirányzatot is megfigyelhettek: a koszorúslányok szinte rikító sárga ruhájukhoz attól elütő színű, élénk pink cipőt választottak. A hatás modern, laza és vidám. Persze csakis egyféle sárga és egyféle pink lehet itt a befutó – így marad az összkép látványos és ízléses.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése